Friday, July 11, 2014

Vivix | Kenapa teruja sangat?



Gembira hati ni tak terkata masuk bulan Julai. Mana taknya, semua pakat berpesta dengan Vivix bulan ni. Order berdesup masuk tanpa mempedulikan harga Vivix.

Hanya yang dah pernah cuba Vivix je faham statement kat atas.

Peminat tegar Vivix pasti takkan lepaskan peluang memborong Vivix habis-habisan. Rugilah kalau masih beli dengan harga RM475. Customer jarang sangatlah beli harga retail sebab semua pakat jadi ahli. Kata mereka lebih berbaloi jadi ahli, harga Vivix jadi murah bertingkek-tingkek u'olss ^.^

Ok, saya tahu semua dah teruja nak beli ni. Sabar..sabar. Saya akan explain macam mana caranya.


Cara Dapatkan Harga Vivix Shaklee yang Super Awesome


Basically, ada tiga cara:

1. Beli 2 botol Vivix Shaklee dengan saya. Maka secara automatik anda akan dapat keahlian SEUMUR HIDUP Shaklee secara PERCUMA. Yes, FREE of charge!! Dan yang lebih menggembirakan lagi. Ada BONUS TUNAI menanti anda bulan hadapan.




atau

2. Boleh juga join keahlian Shaklee dengan membayar RM65. Dengan ini anda akan dapat keahlian SEUMUR HIDUP. Kemudian bolehlah terus nikmati harga Vivix Shaklee yang awesome tu. Jika anda tahu berapa harga lepas jadi ahli, pasti anda akan berkali-kali jatuh cinta dengan Vivix.




3. Julaikan bulan pesta Vivix. Shaklee offer beli 6 percuma satu. Dengan pembelian ini anda layak menikmati jumlah penjimatan lebih daripada RM1000. Offer ni lebih berganda-ganda murah dibandingkan dengan harga ahli. (Lagi murah dari harga ahli) Tawaran hebat ni tak akan datang selalu. Mungkin tahun depan atau dua tahun lagi baru ada balik sebab setiap bulan Shaklee akan tukar produk promosi. 

Sekali melepas, menangis air mata darah pun tak ada gunanya. Hehe.

Jadi anda hanya perlu buat pilihan. Yang mana terbaik untuk anda dan keluarga. ^.^

Vivix Hebat. Ini kenyataan!


Pengguna Vivix Shaklee tentu tahu kan? There is no doubt.

Rasa rugi dan bersalah kalau sorok sorong-sorang kebaikan Vivix. Tak bestlah sorang-sorang je awet muda. Hehe. Sharing is caring kan~

What so special about Vivix?




  1. Menstabilkan bacaan gula dalam darah bagi pesakit kencing manis
  2. Peluang untuk selamatkan kaki dari dipotong akibat diabetis
  3. Mengurangkan sinus atau resdung
  4. Meningkatkan fungsi dan kesihatan jantung, khas untuk penghidap penyakit jantung
  5. Bantu memulihkan pesakit strok
  6. Mengurangkan gejala vertigo
  7. Membantu membina sel-sel badan yang lebih sihat dan cantik
  8. Kembali lebih sihat lepas serangan angin ahmar
  9. Mengawal sel-sel badan dari radikal bebas atau pencemaran yang boleh mengakibatkan penyakit seperti kanser
  10. Khas untuk wanita yang sudah menopause, atasi masalah kering dan merasa lebih muda
  11. Khas untuk ibu ayah anda supaya mereka lebih sihat
  12. Kulit yang cantik
  13. Mengawal kandungan gula dalam badan
  14. Dan pastinya awet muda, kelihatan muda dari usia sebenar. 



Saya suka yang No. 14 tu. Nampak 25 tahun lagi muda, siapa tak nak? Kan..kan..? Pergi raya dukung anak orang tanya, adik bongsu ke tu? Waaahhh~~

InsyaAllah, kita berusaha improve kesihatan diri dan keluarga, pasti Allah permudahkan. Nikmat kesihatan adalah kekayaan yang sebenar. INGAT 5 PERKARA sebelum 5 PERKARA.

Sekiranya anda mahu tahu lebih lagi tentang Vivix atau mahu tahu cara dapatkan harga Vivix Shaklee yang eksklusif, anda bebas hubungi saya pada bila-bila masa 24/7. Boleh hubungi saya, Nurul Aiman 013-315 6822.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave some comments. I just love hearing from you!