Thursday, June 26, 2014

Projek kurus sambil berpuasa

Assalamualaikum wbt dan salam ceria...

Minggu ni deras promosi Mighty 3 Gems sempena Ramadhan. Tak menang tangan membalas pm dan whatsapp. Ada cerita lucu di pagi hari. Hehe. Dalam banyak-banyak pm yang diterima, ada satu message ni buat saya gelak terkekk-kekek tak henti (tak boleh ketawa mengilai, muslimah kena ketawa sopan) ^.^



Mighty 3 Gems: Performance drink, ESP, Mealshake (dari kiri)


Message tu berbunyi:

"Berapa harga Perdormance drink ni Aiman? Kalau minum ni boleh slim tak?"

Hehe. Comel je customer ni. Punyalah gigih promosi set berpuasa, set kurus juga yang dicarinya. Tak dapat dinafikan, selain set mengandung dan bersalin; set kurus memang tetap menjadi pujaan ramai. Kesan dia terbaik!


Yelah, kadang tu customer datang dekat kita nak beli set kurus dengan harapan dapat berat dan shape idaman. Bila dah beli, tup-tup datang mengadu, bukan makin kurus je yang mereka dapat. Tapi kulit pun MAKIN BERSIH, jerawat malu-malu nak tumbuh, buang air lawas dan perut lambat lapar. Wow! best tak? best tak? ^.^



Set kurus Shaklee


Demi customer-customer dan readers kesayangan, saya kongsikan serba-sedikit info tentang set kurus Shaklee.




Produk Shaklee ni sangat fleksible, kita boleh susun ikut selera tekak dan budget kita. Kalau tak suka rasa ESP, boleh ambil Cinch Shake. Ada tiga pilihan perisa, Vanilla, Chocolate dan Cafe Latte.

Apa pun saya memang dah jatuh cinta dengan ESP. Sekali rasa, terus suka! Favourite saya ESP + madu. Daebak! Rasa manis-manis buah gitu. Hehe ^.^


Puasa dan kurus dengan Shaklee



Ramai yang nak ambil kesempatan untuk kurus pada bulan Ramadhan ni tapi bimbang tak larat atau boleh memudaratkan kesihatan. Saya pun ambil set kurus Shaklee untuk ibu menyusu. Alhamdulillah, gastrik saya hilang. Malah, I am proudly fully breastfeeding 1yo 4mo Amnah Mumtazah.

Saya cuma ambil Omega Guard, ESP dan Herba-Lax. Now, berat lepas bersalin dah turun lebih 12kg. Lagi ringan dari masa bujang. Lebih gembira bila baju-baju zaman anak dara bukan setakat dah boleh pakai semula je ye tapi dah LONGGAR. ^.^


Tawaran istimewa sempena Ramadhan

Saya akan guide anda secara ekslusive tentang cara pemakanan yang betul,  tips kurus serta membincang permasalahan yang dihadapi sepanjang Ramadhan sehingga anda mencapai target yang diidam raya nanti. Paling best, kita akan jadi kawan. Seronok ada kawan ramai-ramai ni.

Tawaran ni ada terma dan syaratnya. Hehe. Syaratnya teramatlah mudah. Anda kenalah jadi customer saya untuk set kurus Shaklee.

Ada beberapa pilihan untuk Set Kurus Shaklee:

  1. Set Kurus Shaklee Budget (RM110)
  2. Set Kurus Shaklee Optimum (RM340)
  3. Set Kurus Shaklee Premium (RM470)


Saya juga tawarkan anda keahlian dengan hanya menambah kurang daripada RM50. Kelebihan menjadi ahli Shaklee, anda boleh menikmati harga ahli seumur hidup yang jauh lebih murah iaitu potongan sehingga 15-25%. Yes, seumur hidup. Tidak perlu renew membership ^.^

Hubungi saya untuk pertanyaan lanjut sebelum masalah berat badan menghantui anda.

SMS/Whatapp: 013 315 6822
Facebook: Nurul Aiman

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave some comments. I just love hearing from you!