Monday, June 16, 2014

Kembali ke alam blogger

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera...

Ini bukan keputusan yang mudah

Setelah ditimbang-timbang, ditambah-tolak, difikir-fikir hingga masak, akhirnya saya membuat keputusan untuk create blog baru. Blog lama saya Poison Delphinium dah lama ditinggalkan hingga berhabuk dan bersawang. Last sekali update adalah pada tahun 2010 kalau tak silap. Lama betul. 


Blog tu bila saya baca semula macam agak formal penulisan dia. jadi kali ni saya nak cuba menulis dalam gaya yang lebih santai. Maklumlah, sebelum ni masih student. Tulisan pun skema je. Hehehe.

Saya ada banyak perkara nak share. Bagi saya tulis di Facebook atau Twitter semata-mata tak memadai dan memuaskan hati sebab tulis panjang-panjang di laman sosial menyebabkan orang cepan bosan. 


Annur Haifa


Kenapa Annur Haifa? Nama ni dah sebati dalam jiwa saya. Pertama kali saya mula menulis, memang saya guna nama ni sejak di bangku sekolah lagi. Masa tu kan masing-masing hanyut dalam dunia novel dan puisi. Maka terciptalah nama Annur Haifa. Oh jiwangnya zaman mudaku~ ^.^


Bagi saya nama ni sangatlah istimewa. Dia bawa seribu satu maksud tersendiri sebab ia menyimpan pelbagai sejarah suka duka kehidupan saya. Saya akan terus guna nama ni setahun..dua tahun..sepuluh tahun..malah sehingga ratusan..ribuan tahun dari sekarang.


~mohon tunjuk ajar~

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to leave some comments. I just love hearing from you!